#f79e03

Optimere dit hotel til fremtiden

Også på bundlinjen

 

Hotel Gruppen er en nyetableret organisation bestående af en bred vifte af fagkyndige medlemmer fra erhvervslivet, hotel branchen, uddannelsessektoren og det offentlige, som alle har stort knowhow og viden indenfor forskellige aspekter af hotelverdenen. 

Bliv gratis medlem i vores HOTEL FORUM på LinkedIn og deltag i hotel debatten - det betaler sig.

Info ønskes:

(*)
(*)

Om Hotel Gruppen

Hotel Gruppen er en nyetableret organisation bestående af en bred vifte af fagkyndige medlemmer fra erhvervslivet, hotel branchen, uddannelsessektoren og det offentlige, som alle besidder stor knowhow og viden indenfor forskellige aspekter af hotelverdenen.

Initiativet til denne organisation er sket på foranledning af IdeFA Gruppen, en moderne WEB- og IT-virksomhed, der igennem 10 år har rådgivet en lang række hoteller over hele Danmark omkring online hoteldrift og markedsføringsmuligheder på nettet.

Baggrunden for organisationens virke er baseret på kendsgerningen af, at hotelbranchen hele tiden presses på konkurrence og indtjening, mens omkostningsniveauet er stødt stigende

Hvorfor Hotel Gruppen?

Vi arbejder ud fra den betragtning, at en fælles forståelse for at faktuel og relevant viden er vejen frem til en bedre fremtid for danske hoteller og hotelgæsterne. 

Dette sker ved løbende at afholde virtuelle møder og foredrag, udsende nyheder via Hotel News, og én gang årligt at udgive en Hotel Rapport, som aktivt italesætter specifikke problemstillinger og støtter hotellerne i deres arbejde med konkrete problematikker.

Hotel Gruppen vil:

  • Skabe et stærkt netværk på tværs af faggrupper
  • Løbende hjælpe med udgivelse af nyheder for hotellerne
  • Publicere ny Hotel Rapport én gang årligt
  • Etablere et Hotel Forum på LinkedIn
  • Udvikle forskellige kompetencer til det enkelte hotel

Medlemsskab er 100 % gratis, og der er ingen forpligtelser

Administration

Hotel Gruppen
Silovej 8
9900 Frederikshavn
info(at)hotel-gruppen.dk

Instagram

Se hvad vi går og laver i hver dagen. Følg os på www.instagram.com/idefa eller læs mere om modulet her

Kontakt os

Send os en mail nedenfor, så kontakter vi dig snarest

(*)
(*)